about the day before yesterday

i förrgår var jag på grönan med min kusin Robin och hans lillasyster som är 6 år nu :). vi hade också med oss Linn som är en vän..
början av dagen var lite händelselös, åkte typ bara samma saker hela tiden. På eftermiddagen ngn gång så stog inte jag ut med att bara åka samma saker så då delade vi upp oss....hmm klockan var nog rätt så mkt då, kanske 18.00 men iaf, jag och Linn begav oss för att köa till Kvasten vi stod där typ en timme men åkturen var skön så man var inte allt för besviken när man hade stått i den där j'vla kön. När vi hade stått och väntat på att emelie och robin skulle möta oss ett tag så tröttnade vi och ställde oss därför i kön till vildamusen (på vägen dit såg jag en kändis som jag tror är en kock och har varit med på lets dance). I kön så lyckades Linn hitta hennes två framtida männ ;) hah en gick och bar på ett stort twixpaket och den andra la hon väl märke till bara eftersom han typ snubblade precis framför oss :P. när man mötte honom i kön några gånger sen glodde han som jag vet inte vad, så jag försökte undvika hans blickar men det gick inte så bra :P. jag tycker att det känns lite obehagligt när det är ngn som står så nära och bara glor :/, men heh aja får väl vänja mig.
när vi hade åkt den så mötte de andra och då åkte vi väl typ vikingagungan och kanske gick i lustiga huset, men sen så delade vi upp oss igen för att jag ville åka berg och dal banan,vi fick en halvtimme på oss att stå i kö där, men den gick på typ fem min. så vi gick till bläckfisken sen, vi såg att några i omgången innan oss fick snurr av de som jobbade där innan den startade så när de kontrolerade våra armband frågade linn om vi också kunde få snurr...hehe jag antar att vi var de enda som fick den gången för fy fasiken vad de snurrade på oss jag blev lixom alldeles yr innan attraktionen ens hade startat :P. men...snubben som satt vid spakarna haha han bara: och så ger vi en stor applåd till vår hjälte pär som snurrade igång vagnen här" och alla gjorde det vi också även att vi fortfarande snurrade som jag vet inte vad...men iaf han som satt vid spackarna började sjunga "spider pär spider pär....." hehe så den gick jag och linn och sjöng på sen :P. när vi gick ifrån bläckfisken så såg vi en till kändis men vi kunde inte sätta in honom ngn stans så vi gick och frågade varför vi kände igen honom....det var ju han på bauhaus reklamen :D:D haha honom diggar jag! ^^.  Sen när vi skulle åka hem och vi hade varit på mc donald's så var emelie jätte trött och ledsen (för hon orkade inte gå mer) så då fick vi gå till en annan mc donalds precis vid centralen för att köpa en glass till henne för att hon skulle ha annat att tänka på när vi gick den sista biten till tåget.
när vi väntade på tågen så kom det tre killar som linn kände. en av dem var typ en patrik typ (amanda fattar ;) right?) jaa han ringde till en bg i gnesta och frågade om han visste vem jag var eftersom jag känner en som kallas för bg också men det var inte rätt person...han frågade också om jag ville med till hans deras vän och dricka absint ;) men jag tackade nej eftersom mamma och pappa hade blivit galna om jag inte hade kommit hem och dels för att jag förtod precis vad ...han ville mig :P. den andra var en trubadur :D som vi fick reda på på tåget sen för han fick låna ngns gitarr och han började spela och sjunga, han fick typ med hela tågen i hans röj typ alla klappade händerna och en del sjöng med :D:D:D I liked that! :D:D den tredje var en tyst tatuerare :P. på tåget fick vi platser mitt emot några amerikanare som var roliga att prata med :) jag ångrar mig lite över att jag inte tog msn, det hade ju varit ett jätte bra sätt att träna sin engelska ju!!

men jaja nu har jag väl inget mer att säga förutom att jag äntligen ska träffa jennifer imorron ::) hon har fyllt år så jag ska på hennes fest :)
that's it! :)

puss på er alla  <3

RSS 2.0