hemma från Eskilstuna

nu har jag varit i e-tuna och hälsat på therese och micke..thess och jag har kommit fram till att hon käner mig väldigt bra, och att vi har en tendens för att få andra att göra saker åt oss :P haha

när jag var där tittade jag väldigt mycket på film, jag har sett:
Hata Göteborg, Blades of glory, the number 23, Step up (jätte bra film :D), det var säkert ngn mer :P
på bio såg jag Hairspray :D:D det var en musikal, med andra ord precis i min stil ;). som Therese visste :P hah

Jag har också planerat inför lördag :) ska bli kul, hoppas jag...jag måste komma på tipspromenadsfrågor också.

idag hade jag inte så mkt att berätta faktiskt...

så nu säger jag BYE <3


...

okej.. jag antar att det var dags att uppdatera här nu! det kan jag basera på att det är flera som sagt att jag skulle göra det :P hah

hmm vad ska jag berätta då?...

Sofy's fest:
I lördags så hade Sofy fest för att hon fyllt 17 :). Jag hade kul..men jag kanske inte var så jätte smart i alla mina handlingar.. jag skyller på att jag var trött och full xP. t.ex. så tog jag bort min pierrcing från tungan...lixom när jag är lite drunken, hur smart är det? Ja iaf efter många om och men fick jag tillbaka den på plats, den där lilla kulan har aldrig varit lika liten och rund som då tror jag...den var väldigt knölig att få dit också! En sak som inte var världen smartaste var väl att jag strulade lite med Bamse..men jaja det var bara lite fylle strul..what ever lixom! 
   Jag lärde känna en ny tjej där som visst gick i samma skola som jag, hennes namn är malin. Vi var i samma grupp på sprit- och vinhistoriska riksmuséet sa hon :P. det var lite kul för annars så brukar jag komma ihåg nytt folk och hon brukar inte göra det men iaf så var det så att hon kände igen mig men jag kände inte igen henne på festen, så typ ombytta roller kan man väl säga :P. Men ja hon verkar vara en snäll typ iaf. och den där jäveln bor typ en station från skolan :@....FUSKIGT!!
   Annars på festen så var det Lisa och jag som höll ihop. vi skulle hålla koll på varandra ;P. vi var inte så lyckade. haha t.ex. så satt Lisa på mitt knä och Bamse typ tåflirta med mig då men det märkte inte hon... bra uppfattningsförmåga va? ;P haha men hon märkte iaf när vi strulade :O. twice (har jag för mig:P)  iaf. efter andra gången så var hon verkligen hård mot mig faktiskt :P. hon var såå snäll mot mig :D. och haha naaw vi hade det såå mysigt när vi typ däcka i Eriks famn, eller jaa jag i hans famn och hon typ brevid:P.
   En kul sak som hände var att jag blev utbjuden på dejt...om jag ville. . .
   Markus var så gullig när han hade på sitt armband från tjejen i grekland :D:D haha jag tror jag fick honom att sätta på sig det igen...lisa och jag stod och väntade på att få gå in på toan och ja han var också där och då tog han armbandet av sig och la den i sin ficka. Men eftersom jag hörde historien om hur han hade fått det så sa jag typ att det var såå gulligt och lalala...han tog iaf på sig den igen..han gillade väl att bli kallad gullig av mig ;). han var töt :D.
   Lisa: "nu är det fyra!"
   Jag: "vadå fyra?"
   Lisa: "ja fyra killar som flirtar med dig!"
   xP hahah

hmm tror att det var det jag hade att säga om det.
 det var någon som sysslade med proffisionell thaiboxning (tror det var det) så ja självklart måste killarna bara köra lite xP
Fredagen på Friday's
joel hade bokat bord på friday's på stureplan så jag har ätit middag på stureplan :D:D.
vi var ett härligt gäng som pratade..en massa strunt, kommer typ inte ihåg vad som hände, bara att jag tyckte att det var trevligt :)
image2

Idag:
Idag var det sista dagen innan höstlovet i skolan, hade matte och kör! Det finns en person som inte ser lika bra ut som ni tror!!
iaf så var det denna vecka jag hade sista geografilektionen med Lotta så nu kommer jag ha ledigt på torsdagar :D. jag har redan uppnått mitt mål :D:D.. fett skönt!! pheuw!
   Just det jag måste bara berätta detta! :P hahah så kul! :D:D
   Jag var på banken för att lägga in lite pengar till Lionalpins bankgiro, när man skrev deras nummer så komm det upp något företags namn och jaa då blev jag ju så klart osäker på om jag hade rätt nummer så jag ringde då till alexandra.. hennes pojkvän Matthias svarar...och inte på ett vanligt sätt nej nej..utan han bara: "Hello It's the Terminator!" who are you? what do you want?
jag kände mig ju lixom lite stressad eftersom jag sinkade ner farten i bankans rytm där så jag skulle göra ett snabbt samtal....så blire så här xP haha jag visste inte vad jag skulle göra, visst jag skulle egentligen kunnat prata med honom om detta men jag så stressad jag var över situationen bara: " är Alexandra där? Jag vill prata Med Alexandra! Nu!" haha :P. asså jag antar att jag kände att jag inte ville prata med "the terminator" om bankgirot :P hahaha så därför gjorde jag om jag gjorde...haha jag kom fram till lösningen nu :D. tänkte inte på att de tkunde varit så...jag fattade inte varför jag inte frågade honom på direkten.... men aja kom ju på det nu :D :P.

Efter skolan så gick jag och joel till coffe house eller vad det nu heter på gullmars. när vi satt där med våra grejer kom ingen mindre än erik :O jag hade lixom inte sett honom sen ngn gång innan sommarlovet lixom...man jag kände igen honom iaf, vilket han inte verkade göra för han höll på att gå förbi oss men då tog jag saken i handen och sa Hej och hehe den första kommentaren var typ: "ni har båda färgat håret!" man bara jaa jo visst har vi det :P.. aja..

nu babblar jag på när jag borde sova så om ni tycker att mitt inlägg är lite ostrukturerat i meningarna och så kan det beror på att jag halvsover medan jag skriver :P heh

aja ska sova nu!
gonatt och hoppas ni är glada nu när jag har skrivit här igen :)
<3

RSS 2.0