kändslyx

Idag var jag och Malin på stan och shit vad allt var härligt! Vad man ha kommit hem med är en sminkat ansikte, sminkad av en jätte duktig makupe-artist vilket var gratis. Vi fick även "Goodie bags" från Kiks, varsin glass från "the phone house" och en klubba på Souk samt lite parfym från åhléns. Yeah typ kändislyx ju :D, jätte härligt :)

om lite mindre än en timme ska vi dra iväg till Jenny och fira hennes födelsedag, det ska bli trevligt men jag kommer med uppdateringar från det efteråt!

ha det! <3

RMK

image10

Kändisdag

Igår när Malin och jag var påväg till skolan så såg vi en skådespelare från "ett öga rött" i samma buss som oss, Malin blev helt till sig, inte jag då eftersom jag aldrig sett filmen... När vi hade kommit till skolan sen kommer Michaela och säger att hon har en present till Malin och mig. Det var en autograf från frontmannen i RMK (Rikard med K) alltså med andra ord Rikard! Då blev även jag till mig eftersom jag tycker att deras låtar bara är för bra, de är så härliga på något sätt, Tänk er bara att lyssna på "i väntan på bussen" när man är lite halvt bakis kanske påväg hem från en fest, skulle inte det få ert humör att stiga? Det skulle mitt i alla fall :)

För tillfället håller jag på att göra en Naturkunskapsuppgift som ska vara inne senast idag men jag har redan skrivit såpass mycket så jag kände att jag kunde slappna av lite och därmed skriva för er skull här.

För jag ska åka utomlands i sommar... det ska inte duu xP haha (förlåt men jag fick bara ett litet ryck där, jag är så himla exalterad för det ska bli så underbart kul!)

take care guyes <3

woho

Fick idag ett sms från min arbetsgivare som sa att hon skulle skicka mitt arbetsschema inför sommaren för att det är klart, så snart vet jag hur jag ska jobba :)

trevligt :)

mogna killar
jobb
pizzerian

Okej här kommer jag med lite mer åsikter då :P. den första punkten är att killar ska växa upp.
2 gånger kommer jag ihåg något som egentligen ska vara automatiskt men var väldigt ovanligt att jag inte glömde bort det.
När jag åkte i bussen för någon vecka sen var det en gubbe med en rullator som hade problem med att få rullatorn ur bussen så då var det en typ 20åring som inte tvekade utan hjälpte denna gubbe med rullatorn. Jag blev jätte chockad men också glad, det finns hopp i världen :P haha (och så att alla vet: det var ingen tönt!).
ytterligare en händelse var i Tumba då en mamma vars barn inte riktigt vågade gå på rulltrappan, det kom två ungdomar som jag kunde tänka mig skulle tränga sig för att komma till rulltrappan, det hade de inte behövt för mamman med barnet flyttade sig och sa till dessa killar att de kunde gå före, men då sa en av dem att det var lugnt. Att mamman och barnet kunde få gå före så att de skulle kunna komma upp idag. Och dessa var killar som jag absolut INTE kunde tänka mig skulle göra något sånt eller ens tänka åt de banorna men oj så förvånad jag blev och GLAD

Killar ta lärdom av dessa personer!! Tjejer tycker faktiskt om MOGNA killar som inte alltid behöver göra sig "tuffa"!



Nu till sommaren har jag fått ett jobb!! :D:D äntligen och dessutom är det inte dåligt betalt, hoppas Yasha (malins kusin) kommer att vara så länge i Italien att vi kan åka dit efter att vi har slutat jobba så att jag kommer hem med värsta fina brännan och säkert minnen för livet till skolan sen ;). Och ja jag behövde verkligen ett jobb till i sommar, dels för meriter i cv och dels för pengar. I'm happy :D


Jao i helgen sov jag hos Malin, vi (med hennes föräldrar) gick till en pizzeria nära deras hem, det var karaokekväll och Robert (malins pappa) känner de som jobbar där så Malin och jag fick gratis drickor, det blev två baccardi melon och en grön drink för vår del. Just då man hade blivit lagom glad så skulle vi gå tillbaka hem för att hennes föräldrar tyckte att det började bli lite mycket stim där..och ja malin och jag blev inte så jätte glada då :P men men det viktiga var att vi överlevde alla som muckade gräl (inte med oss då, men det förekom ett rätt så illa slagsmål där men vi såg inte när det hände utan det var bara en som kom in blödandes).

Det regnar i Stockholm

Varför kan inte vädret vara som i helgen? Då det var sommarvärme, då jag var på lillön, då jag åkte båt och solade. Vad har vi gjort med världen? Vädret skiftar ju hela tiden ju! Gör ni något åt det? Inte?: gör något!
gör ni det?: Bra, fortsätt så.
Jag vill inte ha sommar ena dagen och vinter nästa!!

Jaja bort med det negativa.
I lördags fyllde Veronica år! :D <3
Igår fyllde Joel år! :D <3
På fredag fyller mamma år! Och då kommer släkten över som vanligt, fast på lördagen efter att mamma har jobbat. Det ska bli kul, blire fia med hutt igen tro? ;P

Annars i mitt liv så ska jag kanske på rix-fm festivalen imorron men det är endast för Jason Mraz skull!!
Samt har sjukt mycket i skolan att göra.. Hatar det! det är bara stress, stress, stress!

aja ska väl ta och plugga nu då...se ya gyes <3

STRESS

varför är det alltid så att man har flera högar med läxor så här till sluten av terminerna? (alltid värst inför sommarlovet) Ni ska bara veta hur jäkla smockat mitt schema är nu, jag fick t.o.m. säga nej till min kompis födelsedagsfirande bara för att jag inte hinner med det, HON FYLLER 18!! Snacka dumt det känns att jag inte kommer dit :/. Men men jag får hoppas att jag klarar av alla läxor vi har galant sen...

hmm aa nu har jag fått klaga av mig lite så nu ska jag fortsätta med pluggeriet. Blir nog fek nu :S:S

..

valborg

Alltså snälla förlåt mig för att jag typ aldrig uppdaterar min blogg. Men det är ju det att det händer så lite i mitt liv som man kan tänkas skriva om eller så är det så att jag bara inte orkar.

Men i alla fall

Vaborg
Vi hade över Ursula, Micke, Emelie, Robin, Tina, Lucas, Linda och Kim  Så det var vår familj, dem och såklart Malin som firade tillsammans. Det blev dock inte ngn majbrasa detta år, eller vi kan säga att grillen var vår brasa.
Annars så var det grillad mat (svårt att lista ut va?) Med potatis(?!). och sen dricka under kvällen Mojito är ju sjukt gott! i allafall när Lucke gör den :P och jägerbomb går u alltid ner också ;)

Lördag
Middag hemma hos ursula. 
Jätte god mat. Lite flams så att jag fick blåmärken då jag ramladeav stolen (lekte lite med ursula :P) och ja lite dricka hjälpte väl det på traven också xP haha Men inte mkt! så det så.

Annars
så hade jag sällskap av malin hela helgen  :-) förutom söndag eftermiddag.


klart slut

RSS 2.0