Folk Härifrån! :D

Okej inatt drömde jag faktiskt en dröm då det var med folk härifrån. Jag kommer ihåg att det var Malin sen tror jag att det var Jenny och sen en kille från skolan jag tycker ser bra ut :P

Så nu vet ni det! :P haha nu behöver jag ju inte klaga på det längre i alla fall, det är väl bra ;)

jaao om typ 20 minuter börjar kören.. annars idag har jag träffat Veronica som jag inte träffat på jätte länge så det var härligt! :) vi gick hem till henne från vårby då hade vi chansen att prata om lite allt möjligt vilket var väl behövligt!
jag kom till skolan sen till typ 11 och efter det har jag faktiskt varit väldigt flitig, jag har pluggat typ hela tiden..

Jag kanske kommer vara statist på lördag :D. De ska ta stillbilder i Gnesta som ska föreställa att det är från något årtal xP haha kommer inte ihåg vilket men i alla fall de bilderna kommer komma med i filmen "män som hatar kvinnor" Så det kan vara lite kul...

haha nu fick jag en macka från cafeterian :D kostar annars typ 20 kronor :P så ja nu ska jag äta..
 vi ses <3

mina drömmar

Varje gång jag drömt nu för tiden vilket inte är speciellt ofta så drömmer jag aldrig om människorna här. Varför är det så? Det har dock förekommit 2 st. här ifrån men ena var bara typ några sekunder och den andra i slutet av en dröm. Annars så innehåller mina drömmar endast personer "from the past" mina vänner från småland. Betyder det att jag annars tänker för lite på dem att de kommer fram i mina drömmar istället? Ja jag har i alla fall inte en aning.

Är jag den enda som inte kan bestämma i förväg vad jag ska drömma om? Nu vet jag tre som kan bestämma det och dessa är de jag frågat detta om. Så vad säger ni? Kan ni bestämma i förväg vad ni ska drömma om? Jag vill veta är det bara jag som är utstött eller är det bara så att jag frågat fel personer? :P haha

gonna go now
bye bye

Engla

image9
Igår vid 21.00 tände folk runt om i Sverige ljus för Engla och hennes familj. (Vi var inget undantag)
stackars Engla! 

trött!

nu är det ungefär en halvtimme kvar till min lektion...alltså jag kommer säkert somna, är såå trött nu.

hah nu har jag äntligen ätit ben & jerry's :D två smaker tom. :P de var båda goda! en va typ med hallon och en var typ med chokladbrownies i..mmm.

I helgen har Malin varit hos mig (därför det blev glass för min del)  Men i alla fall så har vi sett fyra filmer på två dagar. vi såg "andra sidan", "water boy", "Them" och "Little Nicky"
De var alla bra, men ja andra sidan och them var ju lite läskiga då. det var lite svårt att sova xP.

that's it!

nytt dregelobjekt xP

image8
jag tittade på så ska det låta förra veckan, brolle var en av deltagarna. Dagen efter var han också med på körslaget, den dagen var det ute för mig. När jag såg på så ska det låta så tyckte jag att han såg bra ut och så men när han också var med på tv dagen efter så såg han ännu bättre ut och ja den dosen av honom gav mig en kick så nu kan jag bara inte sluta tänka på honom xP haha normalt va? Men tänk bara på hans härliga dialekt och inte minst hans underbara röst när han sjunger, och hans genomborrande blick. Det fick mig på fall i alla fal, men jag är ju lite svag när det gäller talanger. Jag bara älskar när folk är bra på något, kan vara vad som helst egentligen ^^

så ja nu är jag en tönt som dreglar efter en kändis istället för att tänka realistiskt :P
what ever jag har ju alltid varit udda så :P haha

studentskivan

efter påsklovet har jag varit hemma varje dag för att jag varit sjuk. men eftersom det var Malins studentskiva på torsdagen tyckte jag att jag kunde gå även att jag inte mådde bra till skolan och sen dit då. Jag var i skolan och mådde lite halvdåligt (var lite yr och så, men annars gick det bra), sen gick jag och Erica på stan för att jag skulle till Estee Lauder för att köpa smink, vi tänkte gå och ta en fika sen också men det blev mcDonalds för vår del då vi var hungriga :P. Men sen åkte jag i alla fall från t-centralen själv till Gullmarsplan i en överfull tunnelbana. Jag satte mig i  sen Gullmarsplan för att vänta på Markus (min kusin) då jag skulle följa med honom hem. Jag fick sitta där ett tag så under tiden såg jag en som liknade en vars namn jag inte kan komma på, men liknar i alla fall lite gudfadern. sen såg jag en också som hade en leverfläck under näsan så att det precis såg ut som att han hade en hitlermustash..:P. Men ja iaf sen så kom Markus och vi åkte hem, vi fick pankakor :D och sen typ dog jag, mådde alltså väldigt dåligt sen, tänkte att jag inte skulle komma på festen i alla fall, men malin ville så ha mig där så jag gick i alla fall men guh det var inte så kul...jag bara satt och glodde hela kvällen för att jag inte orkade göra ngt och ja då mår man dåligt!!

men nu ska jag gå och äta
bye bye <3

RSS 2.0