woho :D

Några vänner från småland, som nu går på media i Vimmerby ska åka på klassresa hit till Stockholm. De ska vara här i tre dagar. Jag ska ÄNTLIGEN få träffa mina vänner igen :D:D:D grymt kul det ska bli, jag ska dra med dem till ett café så de kan berätta lite skvaller om lilla hålan där jag bodde förut.. hehe kul! nej men jag ska i alla fall dra med dem till ett café så får vi prata om vad som har hänt i allas liv. det var ju så länge sen vi träffades nu :'( typ ett år för en del och ett och ett halvt för några andra...Jag saknar faktiskt dem!

Någon som vill köpa en ÜBERBRA plattång? hör av er till mig. kostar endast 1000:- innan den kommer ut i butiken! vill ha den själv men jag har inga pengar..so what are you saying? do you want it??



Nu är Martina på toa så jag bloggar istället =D Jag vill ha hennes plattång men jag har inte riktigt råd =( Tråkigt! Men det finns så många andra grejer jag behöver  köpa. Tex. fruktsalald. Det brukar alltid finnas här i skolan så man kan köpa men första gången som jag vill ha det så finns det inte! Fett task!
Denise

:D:D

gjorde ett test idag i skolan, de gick ut på att man skulle få reda på vilken kändis man passar bäst tillsammans med och ska helst dejta av de i listan och mitt resultat blev inte så dåligt tycker jag ;)

image4

hmm..

vad vill jag göra med mitt liv egentligen? jag har absolut ingen aning, jag har ingen lust att plugga, men för att bli ngt måste man ju det, men tänk om jag går helt fel utbildning då? Då kommer jag få plugga ännu mer sen när jag väl gått ut den här utbildningen...jag som har sådana problem med att orka plugga. Om jag ska orka det måste jag tycka att det ska vara kul, men vad finns det som är kul och kan vara bra för framtiden? får väl fundera vidare på det.

alldeles innan jag bestämde mig för att skriva ett inlägg här läste jag joels blogg. Julkänslor i all ära! Jag vaknade i morse, mitt rum var upplyst på ett sådant sätt av snö att jag fick värsta känslan av att det var jullov men så kom jag snart på att jag inte hade en sån tur att det verkligen var jullov utan då kom skuldkänslor vällande istället, varför har jag inte gjort alla läxor som jag egentligen kunnat bli klar med nu när jag varit hemma. Jag tänker att jag kan göra så men så blir det inte, jag antar att jag är för lat, men det kan nog bero på att jag varit sjuk också då har man ju ännu minde ork, men ändå jag borde ju kunnat göra mer än vad jag gjort! Jag stööör mig så på mig själv och på mitt internet, går det lixom att ha ett segare internet? det blir ju lite svårt att leta fakta om internet inte går som det ska..

men det är ju faktiskt inte så lång tid kvar till jullovet så nu får jag verkligen ta mig i kragen och sätta fart! jag ska klara av allt, jag ska inte hamna på efterkälken! okej nu är det bestämt ;)

så plugga plugga och lite mera plugga sen är det bara att ha allmänt kul när det blir lov. :D
när joel nämnde att han troligtvis kommer att ta en promenad iställer för att titta på kalle anka på julafton fick jag en stor våg av känslor över mig, jag kommer ihåg att Markus och jag brukade ta en promenad lite då och då, det var kallt ute, när kalle anka går på julafton är det ju troligtvis kallt ute så därför kom jag och tänka på det....guh vad jag saknar det kom jag fram till, vi hade värsta samtalen, såå skönt, tror att han är den som jag förstår mig på som mest faktiskt, kan bero på att vi fått ungefär jämnlik uppväxt. Men jaa jag saknar de där promenaderna och de där samtalen! så jag får väl se till att ta kontakt med honom igen, det kan ju inte vara för svårt, vi är ju faktiskt kusiner ;P

men jaa nu har jag  väl fått de mesta tankarna ut ur mitt system, jag bara kände att det behövdes :)



why can't just everything go my way? It's about time soon I think.


puss på er och tack för att ni har tagit er tid att läsa mina tankar och funderingar :)

halloween

okej, nu skriver väl jag igen om samma ämne :P. vet inte varför jag tog bort det...
jag hade en halloweenfest hemma hos mig i lördags, det kom ungefär en 15 personer hit ett skönt gäng :). jag hade jätte trevligt förutom att jag fick torka upp några spyor :P. men jaa tror att jag hade druckit tillräckligt själv så att jag inte riktigt kände lukten av spyorna ... :Phaha
men aja annars så gjorde jag middag, fingrar, och tipspromenad.
till tipspromenaden hade jag fixat personer som skulle skrämma folket, men haha det blev inte så lyckat för ingen blev skrämd men de verkade tycka att det var roligt i alla fall..
therese var också här. hon hade kul hon bara väntar till att jag ska ha en ny fest...men hon får vänta till jag fyller år. hehe therese störde sig väldigt mycket på att alla sa Li Martina hon är ju van vid att man bara säger martina till mig, men jaja annars så var alla allmänt glada...haha vet inte riktigt vad jag ska skriva ...så får räcka här :P.

btw det var synd att jag inte kunde bjuda alla som jag ville, lixom fatta jag bjöd inte ens veronica :O. men aja jag hade för lite pengar till det och för lite skjuts. men jaa som sagt så ska jag ha en fest när jag fyller år också och då är alla mina vänner bjudna :D:D longing for that!! :D

puss puss

seriöst :D:D

OMG vad jag trivs här :D ville bara säga det :)..jag tittade precis på bilder som tagits..har typ inget dåligt minne här uppe :D:D fyfan vad skönt..har såå många nya vänner nu...Martina is HAPPY now :D:D

(ett litet glatt inlägg så där ibland skadar väl inte ;))

RSS 2.0