I'm sick!

Jag är bokstavligt talat sjuk! Jag har örontrumpetsinflammation så här går jag på medicin och får tryckutjämna dagarna långa...:/

Men jag får se om jag kommer på Mickis fest i alla fall, jag orkar inte vara hemma mer :P. och det gick ju så bra i Chamonix så. Ja Jag var typ sjuk där också. Inte bra

Men ja jag ville bara berätta detta så att ni kan tycka synd om mig (A)

sista dagen

Hejsan, okej jag har inte varit så mkt på internet så jag har varken skrivit här eller lagt upp bilder, bilderna kommer väl så småningom antar jag.

nu är klockan 11 och vi kommer att ta bussen här ifrån chamonix vid två, tar väl kanske två timmar till flygplatsen och sen går flyget vis 6 och vi var tvugna att tjecka ut vid 10 så nu känner man sig väldigt glad.

jag kommer inte att berätta om allt som hänt nu, utan det tar vi ngn annan gång, men ja idag kommer jag hem. hello sweden ;P

<3

Chamonix here I come

Imorron gäller det! Imorron åker vi till Chamonix! :D och jag har fortfarande inte packat färdigt även att jag ska åka hemifrån vid tio på morgonen imorron...ups.
   aja men det ska väl gå bra. Och ja nu vet jag, jag ska ta med mig min dator, både jag och joel kommer det så vi får sitta tillsammans och plugga...ja om vi orkar det men iaf surfa ;P så jag kommer faktiskt vara väldigt snabb med att uppdatera min bilddagbok denna gång :). bara jag kommer ihåg att ta med mig min kamera :P haha, det skulle inte förvåna mig om jag med min otur skulle glömma den!   Men nej nu ska jag inte vara negativ, såklart kommer jag komma ihåg att ta med mig min kamera!

   Ni ska bara veta vad jag ser fram emot detta nu! Men ändå känns det inte som att vi verkligen ska åka imorron. Lixom jag kommer att vara i frankrike från och med imorron till och med nästa lördag :O.

Sen när jag kommer hem så har jag lite redan planerat...och Malin: du och jag måste gå på krogen tillsammans sen!

hehe jaa nu får vi ju hoppas att jag kommer hem hel. så önska mig lycka till ;)

aurevoir :-*

soon!

I övermorgon åker jag till Chamonix! de franska alperna, jag kommer dock inte åka så mkt skidor där då jag fortfarande är lite förkyld, men jag hade tänkt att jag kunde gå på spa och sådant istället.
   Något jag har lite problem med är att packa till detta. det finns en gräns som jag inte gillar och den är storleken på väskan. Jag är en som vill ha med mig mycket grejer så att man klarar sig där på ett "elegant" sätt :P. Men men även att jag har mycket saker jag vill ha med mig ska det gå! jag och Louise har kommit övveräns att vi ska dela på lite grejor vilket är bra! :)

   Det ska faktiskt bli underbart härligt att först vara en vecka i frankrike och sedan ha en veckas lov, tyvärr är det rätt så mycket som ska redovisas efter lovet så jag kommer säker få plugga lite i Cham. vilket jag inte ser fram emot, men det kanske är bra för då slösar jag inte på mina pengar i alla fall som det finns väldigt ont av..

image7


jag funderar på att ta med mig datorn till chamonix så ni kanske kommer få höra från mig därifrån! :)

det var det från mig för dagen
peace out ;P

thank god it's friday

ja då var det fredag igen. jag har inte så mkt att berätta men en grej alltså.

en grej jag velat göra sen jag var liten, det är att gå genom en svängdörr man själv får trycka igång xP haha. Men jag menar det är ju sådana som varit med på komedier och så. Att det kan bli sådana missöden i sådana har jag alltid undrat om det verkligen går. så därför har jag alltid viljat pröva själv vilket jag fick göra för första gången i onsdags då jag var i stadsbiblioteket. och haha jag tyckte att det var jätte kul, kanske värt att gå på biblioteksbesök lite oftare faktiskt ;).

något jag vill tipsa er om är en blogg som är skriven av sveriges snyggaste och bästa simmare, Stefan Nystrand.
han har nyss börjat blogga för metro och han verkar faktiskt vara en rolig filur också så bsök hans sida!
http://metro.se/nystrand
                                                             image5

Ja en annan sak värd att nämna är att jag kommer att åka till Chamonix om bara 8 dagar nu :D. Jag behöver bara hämta mitt pass hos polisen, den ska vara klar idag men hämtar det nog inte förrän på måndag. Men ja idag kl. 3 kommer det vara sista mötet om resterande information (ända grejen för idag i skolan) så sen är det väl bara att vänta, packa och åka ;)

                                                         idag kommer Malin följa med mig hem, vi ska gå på promenad i skogen
                                                         och sen titta på typ 4 filmer, alla är faktiskt jätte bra :) - "pans labyrint"
                                                         börjar vi med sen ska se "finding neverland", "moulin rouge" och ngn
                                                         mer har jag för mig ^^. det ska bli trevligt med lite sällskap i skogen
                                                         förutom familjen.
egentligen hade jag bestämt med min kusin att vi skulle se på bio, men det hade jag förträngt vilket inte gör ngt det är ändå inte någon film på bio som går nu jag verkligen vill se, lika bra att spara på presenkortet då!


        annars i helgen kommer jag kanske packa, eller i alla fall göra en lista samt söka lite sommarjobb :)

det var allt för mig idag, så ha det så bra allihop <3


mitt lov

ja nu sitter jag i skolan och vill berätta för er hur mitt lov har varit, det jag kan säga är att det varit fördjälvigt!!! Jag blev sjuk i fredas och fick åka hem från skolan sen efter det har jag varit jätte sjuk typ Hela lovet..trist! dock s han jag med att åka till södertälje för att skaffa pass i fredas och i lördas var jag på bio för att jag inte ville vara ensam hemma då mamma och pappavar på trädgårs resa och det var min syster som skule på bio och jag hade ju varit ensam hemma hela veckan sjuk så nu begärde jag att få följamed...så ja jag har sett en film på bio, det blev Sweeney Todd. den var hemsk och obehaglig dock var det lite fin sång då och då men ja det hemska vägde över så jag rekomenderar den inte!
annars har det varit mycket tv tittandes för min del. jag har tittat på hela pride and prejudes av jane austen samt pans labyrint och moulin rouge. alla dessa filmer tycker jag är jätte bra, just det jag har sett stardust och babel och saint Ralph. de var också helt ok, speciellt stardust :). Sen har jag bara sovit, tyckt synd om mig själv och hostat.. hehe kul lov va? ;)

men ja snart är resan till Chamonix! :D det ska bli jätte kul! Dock så läste jag i kvällstidningen i förrgår att en lifts golv hade gått sönder dagen innan och då var det en person som dog, så denna lift kommer jag troligtvis inte åka, plexiglas till golv är inget jag föredrar.


det får vara det för dagen. men vi ses....byyyeee


RSS 2.0