vem har jag ärvt vimsigheten av tro?

jag bara måste berätta om pappas aktioner idag. Han skulle göra kaffe, han häller vatten och pulver i bryggaren och sätter på den som vanligt, han tar telefonen och ringer till farmor. Jag och mamma märker att kannan inte är i bryggaren utan kaffet rinner rakt ner på plattan XD haha snacka klumpigt och sen hör vi hur det är någon som ropar "hallå?" då är det farmor i telefonen, alltså pappa bara lade ifrån sig telefonen när han skulle rädda kaffekokaren men han stängde inte av telefonen då utan lät det fortsätta ringa :P haha. och sen när han pratar med farmor skyller han såklart på mig att jag skulle fixat kaffekokaren när den började droppa så att han därför var off...SUCK! ofta skylla ifrån sig lixom :@

ajaj

nu har min födelsedag varit så nu läser ni en blogg skriven av en 18åring ;P
                             till min födelsedag hade jag bestämt att jag och lite vänner skulle äta middag på Friday's tillsammans, Det blev jag Denise, Malin och Erica som gick tillsammans. Där köpte jag min första drink, den var jätte fin (och god) har ett kort på den som bakgrundsbild i mobilen nu :P haha. ett helt crew som jobbade där kom och sjönk för mig med fina helium röster, jag fick en god efterrätt av dem vilken jag inte behövde betala för :P haha. en sak som var kul var att erica såg inte att de andades in helium utan hon sa till oss efter att hon tyckte att de hade jätte konstiga röster speciellt hon som pratade :P okej det lät inte så kul när jag förklarade det så här, men jag lovar att det var kul! :P

Dagen efter skulle det vara en fest som Joel hade fixat så Jag och Malin följde med Amanda hem eftersom vi båda bodde så långt ifrån dit festen var. Nästan precis då vi kom till Amandas mammas lägenhet kom hennes pappa för att hämta våra saker vi inte skulle ha med oss till festen, vi hade ju inte hunnit at göra något alls, jag visste inte ens vad jag skulle ha på mig så jag kan ju säga att jag fick lite smått panik.. :P jag gorde iaf så att jag la ner allt mitt smink i min handväska så att jag kunde sminka mig i lugn och ro  i alla fall.. vilken problem solver jag är ellerhur? ;)
I alla fall så kom vi till festen sen efter att vi hade åkt lite för långt s att vi fick gå en bit tillbaka. i början så tyckte jag att det kändes lite lamt, så då blev det att jag drack lite för mkt lite för fort då jag inte hade ngt att göra. iof så blev det väl så när jag hade ngt att göra också men jaa. om vi sammanfattar min kväll lite kort så hånglade jag med en som heter Kim (jag ångrar mig som fan! men aa skit samma)  jag fick en dörr i huvudet så jag fick gå med is mot min panna typ hela kvällen där och så spydde jag 4ggr och jag tackar alla som hjälpte mig där! :) vilka jag märkte var det såklart Malin :), Tom (han var till en enorm hjälp även att jag inte kände honom, verkligen tack där! :)) sen var det också clinton som höll i kastrullen när jag spydde sista gången haha stackars lite säger jag men tack är ett ord som jag också vill säga! 

dagen efter var jag typ inte alls bakfull faktiskt och bulan i pannan syndes typ inte (men den kändes och gör det fortfarande) så jag kunde faktiskt gå till min kusins födelsedags fest där på kvällen, dock var det enda jag drack där en halv baccardi :P. men vi spelade wii och åt middag och så, det var trevligt :)

idag kom jag upp typ vid tolv och nu håller jag på med svenska uppdraget sm ska redovisas imorron..men jaa nu har ni fått en smaskig uppdatering frn min del! :)

puss puss

RSS 2.0